Új dátum-New DATE // Skindred // Akvárium Klub

Új dátum-New DATE // Skindred // Akvárium Klub

utorak, 25. jun u 20:00 - 23:00

-HUN-
Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a Skindred budapesti, az Akvárium Klubba tervezett fellépése új időpontban kerül megrendezésre. Az új dátum 2019. június 25. kedd.
A megváltott jegyek érvényesek az új dátumra is, de ha valakinek nem felel meg az új dátum, lehetőséget biztosítunk visszaváltani a jegyeket 2019. február 28-ig. A személyesen vásárolt jegyeket az Akvárium Klub jegypénztárában tudjátok visszaváltani, az online vásárolt jegyeket pedig a vásárláshoz használt bankszámlára utaljuk vissza, ehhez kérjük a vásárláshoz használt email címről írjatok egy levelet a jegy@akvariumklub.hu –ra a visszaváltási szándékotokról.
Felhívjuk minden elővételes jegyvásárló figyelmét, hogy a jegyek visszaváltása 2019. FEBRUÁR 28-ig lehetséges.

A zenekar közleménye:
Örömmel jelentjük be, hogy csatlakozunk a Disturbed zenekar közelgő ,,Evolution” európai és brit turnéjához. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk, és alig várjuk, hogy játszunk nektek! Sajnos ez azonban azt jelenti, hogy a tervezett ,,Big Things” saját európai turnénkat új időpontban tartjuk meg. Az összes eddigi megvásárolt jegy érvényes az új dátumra, június 25-re. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen kevéssel a koncert előtt kell lemondanunk a februári bulit. A megértéseteket köszönjük, és alig várjuk, hogy júniusban találkozzunk az eddigi legjobb Skindred koncerttel, amit valaha láttál. �Szeretettel Arya, Benji, Dan and Mikey.

Érkezik az Akvárium Klub KisHalljába a newporti Ragga Metal csapat, a Skindred. Zenéjük vegyesen ötvözi a punkot, a metalos riffeket a hip-hop és reggae ütemekkel, amit egy kis finom poppal és elektronikával is vegyítenek. A Skindred koncertjein mehet a fejrázás és az ugrálás, mindig garantált bulival érkeznek a srácok. A karizmatikus Benji Webbe vezette zenekar 2018 áprilisában jelentette meg hetedik, Big Tings című nagylemezét, melyet most élőben is hallhat a közönség június 25-én az Akvárium Klub KisHalljában.

-ENG-
We would like to inform you all, that the planned concert of Skindred at Budapest, Akvárium Klub, will be held at a new time. The new date is Tuesday, June 25, 2019.
Redeemed tickets are valid for the new date, but if the new date is not good for you, then tickets can be returned until February 28, 2019. You can return tickets purchased in-person at the Akvárium Klub ticket office. Tickets purchased online will be refunded to the bank account you used to make the purchase. To do this, please email jegy@akvariumklub.hu from the email address you used to purchase them.
Please note that tickets can only be returned until February 28, 2019.

Message from the band:
We are thrilled to announce that we will be joining our good friends in Disturbed on their forthcoming “Evolution” European and UK Tour.
We are beyond excited to be part of the run and can’t wait to play for you all. Unfortunately this however means that due to scheduling , our own “Big Tings” Euro Tour is being put back until Nov / Dec 2019.
All tickets will still be valid and the new rescheduled dates will be announced early next week.
It just means you get double Dred if you are lucky enough to see us with Disturbed!
We are very sorry for the short notice on this, and for all of you that have already made travel plans etc and for any inconvenience caused .
Thanks for your understanding and we are all looking forward to delivering you hopefully the best Skindred shows you have ever seen .
Big Love Arya, Benji, Dan and Mikey x